Södermalms Trafikskola AB (556865-7364) drivs som ett aktiebolag. Vi är godkända för F-skatt. Vi erbjuder körkortsutbildning, riskutbildning och introduktionsutbildningar.

 

§1 Acceptera avtalsvillkor
Genom att skriva in dig på Södermalms Trafikskola AB blir du kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed dessa avtalsvillkor.

 

§2 Minderårig
Om du är under 18 år måste du enligt lag ha dina föräldrars eller annan förmyndares samtycke för att gå med på våra avtalsvillkor. Innan inskrivning kan ske måste du kunna uppvisa för trafikskolan ett skriftligt intyg undertecknat från dina vårdnadshavare/förmyndare, om samtycket inte kan skaffas på annat godtagbart sätt.

 

§3 Personligt konto via Teoricentralen
Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av Dig, du har själv ansvar för skydda detta.
Södermalms Trafikskola AB är inte ansvariga för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto. Som kund har du tillgång till Elevcentralen och dess tjänster under hela din utbildning.
Södermalms Trafikskola AB förbehåller sig rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten.

 

§4 Dina personuppgifter
Dessa är de du lämnat till oss och valt att uppge. Dina personuppgifter skyddas av GDPR, General Data Protection Regulation. I vår integritetspolicy GDPR kan du på ett lätt och tydligt sätt kunna ta del av hur vi behandlar dina personuppgifter. 
Var noga med att alltid informera oss om du byter adress, telefonnummer och e-post för vår kontakt med er**.**

 

§5 Priser och Betalning
Aktuella priser hittar du på vår webbplats. Priserna kan komma att ändras under utbildningens gång.
Priserna gäller i ett (1) år från betalningsdatum och berörs då ej av eventuella prisändringar.
Vi tar emot betalningar med bankkort på plats i receptionen (EJ Diners Club eller American express) på vår E-handel, fakturering och Swish.

 

§6 Fakturering
Södermalms Trafikskola tillämpar fakturabetalning för de produkter och tjänster som kunden köper och som inte betalas vid kurs eller köptillfället. Fakturan skickas till den adress eller e-postadress, som kunden uppgett vid inskrivningen. Det är upp till kunden, att informera om förändrade adressuppgifter. Avgifter som tillkommer pga. felaktiga adressuppgifter debiteras kunden. Betalningsvillkor är 10 dagar.

 

§7 Avbokningsregler
För avbokningar som sker efter kl. 13.00 dagen innan körlektionen debiteras du full avgift, om du inte kan visa upp ett intyg som visar att du pga sjukdom inte kunnat infinna dig till lektionen.

 

§8 Alkolåsanvändning
Södermalms Trafikskola AB har allkotest inne på kontoret där måste du som kund vid varje körlektion göra ett godkänt utandingsprov. Vid Ej godkänt utandningsprov genomförs Ej körlektionen men Du som kund debiteras fullt pris.

 

§9 Upphovsrätt och nyttjanderätt
Allt material är skyddat av lagen om upphovsrätt.

 

§10 Friskrivning från ansvar
Södermalms Trafikskola AB tar inte ansvar för avgifter som kan tillkomma vid påminnelse eller inkassokrav om kunden ej uppgett rätt adress eller uppdaterat oss med rätt uppgifter.

 

§11 Ändringar av dessa Avtalsvillkor
Avtalsvillkoren kan komma att ändras under körkortsutbildningen. Då kommer detta att aviseras på teoricentralen.
Ett godkännande av avtalsvillkoren via teoricentralen, anses att kunden accepterat avtalet.

 

§12 Vid eventuell tvist
Södermalms Trafikskola AB kommer göra allt för att du som kund skall bli nöjd. Skulle vi misslyckas med detta skall du som kund i första hand vända sig till Rosita Gradin på Södermalms Trafikskola AB.